Internet tarjoaa yrityksille mahdollisuuden olla näkyvillä ja tavoitettavissa sekä mainostaa palveluitaan 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Yrityksesi kotisivut ovat sähköinen käyntikorttisi nyt ja tulevaisuudessa.

Poiminta Taloustutkimuksen eMedia -tutkimuksesta:  
”Internet on tullut erottamattomaksi osaksi arkea niin työvälineenä, viihdekeskuksena kuin tiedon lähteenäkin. Nopea muutos on herättänyt myös paljon kysymyksiä: Mitkä ovat tämän päivän tärkeimmät mediat?

Lähde: Taloustutkimus”

Cadweiser Oy tarjoaa kotisivujen luonnin sekä ylläpito ja päivityspalvelut yksilöllisesti sekä edulliseti:

Räätälöityjä ja helppokäyttöisiä nettisivuja halvalla yrityksille, yhdistyksille ym.! Kotisivut alkaen 200 € !!!
Käytettävät sisällönhallintajärjestelmät: CMSimple  (ominaisuuksia mm. monikielisyys, liitteet, kuvakirjasto), WordPress.

Katso esimerkkejä toteutetuista sivustoista:

Hinnat alkaen €200 sisältäen sivuston ylläpidon vuodeksi + sähköpostit max 20 hengelle!

Suuntaa-antava hinnasto

Olemme jakaneet nettisivupaketit kolmeen eri ryhmään: käyntikorttisivu, perussivusto, laajempi kokonaisuus. Tällä sivulla olevien hintojen lisäksi veloitamme nettisivuille pakollisesta kotisivutilasta ja verkko-osoitteesta pienen vuosimaksun. Vuosimaksua emme kuitenkaan veloita ensimmäiseltä vuodelta. Vuosimaksua ensimmäisen vuoden jälkeen koituu kotisivutilasta 70 € / vuosi ja verkko-osoitteesta 20 € / vuosi (+ alv). Jos haluat SSL:n käyttöösi, sen kustannukset ovat €91/vuosi. Muita kuukausi- tai vuosikuluja ei nettisivuista koidu.

Käyntikorttisivu – alk. 150 € + alv

Yrityksellä tulisi olla netissä vähintään yksi sivu, josta käy ilmi ainakin yrityksen toimiala, tuotteet ja palvelut sekä yhteystiedot. Tällaisia nettisivuja kutsumme käyntikorttisivuiksi. Käyntikorttisivulla koko nettisivujen sisältö on yhdellä ainoalla sivulla. Tämän lisäksi tällaiset nettisivut voivat sisältää yhteydenottolomakkeen, jolla sivujen vierailijat voivat ottaa yhteyttä yritykseen nettisivujen kautta. Yhteydenotot lähetetään suoraan yrityksen sähköpostiin.

Perusnettisivut – alk. 290 € + alv

Perussivusto voi sisältää käytännössä rajattoman määrän sivuja, joita asiakas voi lisätä, poistaa ja muokata helppokäyttöisen päivitystyökalun avulla. Sivuille voi kirjoittaa tekstiä, lisätä kuvia ja linkkejä ym. Myös tällaiset nettisivut voivat sisältää yhteydenottolomakkeen, joka lähettää viestit suoraan yrityksen sähköpostiin. Sivuille voidaan tehdä myös kartta, joka näyttää yrityksen sijainnin ja josta asiakas voi hakea helposti ajo-ohjeet yrityksen osoitteeseen.

Laajempi kokonaisuus – alk. 350 € + alv

Jos yritys tarvitsee laajemmat nettisivut, joille voi lisätä kuvia erilliseen kuvagalleriaan, tuotteita erillisille tuotesivuille, ostoskoritoiminnon, jonka avulla vierailijat voivat tehdä tilauksia nettisivujen kautta, tai muita erityisiä, ”räätälöityjä” ominaisuuksia, on kyse laajemmasta kokonaisuudesta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millaiset nettisivut haluat – teemme tarjouksen josta on vaikea kieltäytyä!

Tyytyväisyystakuu!

Annamme 30 päivän tyytyväisyystakuun: Jos et ole tulokseen tyytyväinen, saat rahasi takaisin!