Luokkahenki Oy ja Cadweiser Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Luokkahenki-analytiikan ja -raportoinnin kehittämisestä. Yhteistyön tuloksia on jo nähtävissä nykyisessä Luokkahenki-raportoinnissa.

Cadweiser Oy on vuonna 1987 perustettu suomalainen johdon konsultoinnin ja tietotekniikka-alan yritys, jonka erikoistumisalueita ovat digitaalinen liiketoiminta, digitaalinen markkinointi, CAD ja asiakkuudenhallinta.

Mikä on Luokkahenki?

Luokkahenki on uudenlainen palvelu koulujen sisäilman jatkuvaan seurantaan. Se yhdistää perinteisten sisäilmakyselyiden ja ilmanlaatumittausten parhaat puolet. 

Luokkahenki löytää sisäilmaongelmaiset luokkahuoneet. Samalla väistyvät turhat epäilykset terveiden ja turvallisten luokkien yltä. Kunta säästää, kun korjaavat ja turvaavat toimet voidaan kohdistaa juuri oikeisiin luokkahuoneisiin. Ja mikä tärkeintä, aikaisella puuttumisella turvataan koulun väen terveys.

Miten Luokkahenki-palvelu toimii?

OIREKYSELY

Luokassa kiertää kyselykännykkä kerran viikossa. Oppilaat vastaavat 7 helppoon kysymykseen koskien omaa olotilaa. Hyvin vähäinen häiriö opetukseen. Yksittäistä oppilasta ei voi tunnistaa.

ILMANLAADUN MITTAUS

Ilman laatua mitataan jatkuvasti, 24/7 luokassa olevalla sensoriyksiköllä. Mittaus tunnistaa olosuhteet  ja haitta-aineet. Mittaus ei häiritse opetusta.

RAPORTOINTI

Kysely- ja mittausdata analysoidaan tilastollisesti ja lääketieteellisesti. Kuukausiraportti kertoo missä kouluissa ja luokissa voidaan epäillä sisäilmaongelmia, ja missä puolestaan kaikki on hyvin.

Lisätietoja:

Janne Lautanala, CTIO, Cadweiser Oy
+358-40-772 5355, janne.lautanala@cadweiser.com
www.cadweiser.com

Jaakko Salminen, toimitusjohtaja, Luokkahenki Oy
+358-50-5995000, jaakko.salminen@luokkahenki.fi
www.luokkahenki.fi

Kategoriat: AsiakkaatUutiset