Haluaisitko saada uuden, tekoälyä hyödyntävän sovelluksen tai sivuston yrityksellesi lähes ilmaiseksi ja samalla tukea yrityksesi innovaatiotoimintaa ja kansainvälistymistä?

Cadweiser tarjoaa kattavaa konsultointia Business Finlandin 6000 € Innovaatiosetelin avulla. Autamme sinua jokaisessa projektin vaiheessa, mukaan lukien hankeidean määrittely, hakemuksen laadinta ja vaadittava raportointi. Koko prosessi hoidetaan puolestasi, jotta voit keskittyä yrityksesi päivittäiseen johtamiseen ja kasvattamiseen.

Mitä koko prosessi sitten pitää sisällään?

Ensin järjestämme kanssasi aloituspalaverin, jossa käymme läpi yrityksesi ideoita ja tavoitteita. Tämä palaveri ei vielä sido sinua mihinkään, vaan antaa meille mahdollisuuden ymmärtää paremmin, miten voimme parhaiten tukea yritystäsi.

Jos päätämme aloittaa yhteistyön, lähetämme aloitusmaksulaskun, joka on puolet Innovaatiosetelin 6000 € arvosta. Aloitusmaksun jälkeen käynnistämme konsultoinnin ja verkkosivustosi kehittämisen.

Kun konsultointi ja verkkosivustosi ovat valmiit, lähetämme sinulle loppulaskun, joka kattaa loput Innovaatiosetelin arvosta. Tämän jälkeen laadimme yhdessä loppuraportin. Innovaatioseteli-rahoituksen ehdot vaativat, että konsultointi on täysin maksettu ennen kuin tuen voi saada.

Kun loppuraportti on hyväksytty, saat Business Finlandin 6000 € arvoisen Innovaatiosetelin rahoituksen suoraan yrityksesi tilille. Käytännössä tämä tarkoittaa, että saat meiltä niin Innovaatioseteli-konsultoinnin kuin täysin uuden sovelluksenkin!

Ole yhteydessä, niin keskustellaan lisää!

Kategoriat: Asiakkaat